Matto ja Maalaus J. Nikula Ky asentaa muovimatot ja muut, kuten kumimatot ja linoleumimatot kohteeseen kuin kohteeseen Tornion, Kemin ja ympäryskuntien seudulla.

Toteutamme laadukkaita muovimattoasennuksia pääasiassa yrityksille ja julkisen puolen asiakkaille. Asennamme muovimattoja julkisiin tiloihin, toimistoihin sekä muihin uudis- ja saneerauskohteisiin niin Torniossa ja Kemissä kuin muualla Lapin läänissä.

Miksi valita muovimatto?

Otsikkoviiva

Muovimatto on kestävä ja helppohoitoinen ratkaisu tiloihin, joissa liikkuu paljon ihmisiä. Kosteutta ja kulutusta hyvin kestävillä matoilla on myös pitkä käyttöikä. Erilaiset väri- ja kuviovaihtoehdot mahdollistavat tyylikkäät lattiaratkaisut niin asuntoihin, kouluihin kuin muihinkin tiloihin.

Mattoasennukset alusta loppuun

Otsikkoviiva

Teemme mattoasennukset aina pohjan tasoituksesta ja muista pohjatöistä loppusiivoukseen asti. Käytämme asennuksessa laadukkaita työvälineitä ja materiaaleja ja hankimme myös asiakkaan toiveiden mukaiset muovimatot. Asennamme muovimatot huolellisesti reunoja ja nurkkia myöten, jolloin tuloksena on tasainen ja tyylikäs lattia.

Teemme myös maalaus- ja tasoitustöitä
Yhteydenotto-ikoni

Haluatko mattojen asennukset helposti ja vaivattomasti ammattilaisen tekemänä? Ota yhteyttä, teemme mattotyöt Tornion ja Kemin alueella!

Yhteystiedot