Mattoasennukset

Muovimatot ja muut kuten kumimatot ja linoleumimatot kohteeseen kuin kohteeseen Tornion, Kemin ja ympäryskuntien seudulla

Matto ja Maalaus J. Nikula Ky toteuttaa laadukkaita muovimattoasennuksia pääasiassa yrityksille ja julkisen puolen asiakkaille. Asennamme muovimattoja julkisiin tiloihin, toimistoihin sekä muihin uudis- ja saneerauskohteisiin niin Torniossa ja Kemissä kuin muualla Lapin läänissä.

Muovimatto on kestävä ja helppohoitoinen ratkaisu tiloihin, joissa liikkuu paljon ihmisiä. Kosteutta ja kulutusta hyvin kestävillä matoilla on myös pitkä käyttöikä. Erilaiset väri- ja kuviovaihtoehdot mahdollistavat tyylikkäät lattiaratkaisut niin asuntoihin, kouluihin kuin muihin tiloihin.

Teemme mattoasennukset aina pohjan tasoituksesta ja muista pohjatöistä loppusiivoukseen asti. Käytämme asennuksessa laadukkaita työvälineitä ja materiaaleja ja hankimme myös asiakkaan toiveiden mukaiset muovimatot. Asennamme muovimatot huolellisesti reunoja ja nurkkia myöden, jolloin tuloksena on tasainen ja tyylikäs lattia.

Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi!